Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:22:32

Ветерани створили благодійний фонд

19.12.2014   08:08Агенцiя

Із проханням сприяти збору коштів звернулися ветерани області до керівників облдержадміністрації та обласної ради. Відповідне звернення було озвучено під час засідання Пленуму ради Чернігівської обласної Організації ветеранів України, що відбулося 18 грудня у Чернігові.

— Створення благодійного фонду при обласній раді Організації ветеранів необхідне для надання допомоги воїнам-фронтовикам, учасникам війни, вдовам загиблих воїнів та воїнству АТО у придбанні ліків, проведенні операцій, виконанні ритуальних послуг, — запевнив голова обласної організації ветеранів Анатолій Москаленко.

На думку ветеранів джерелами наповнення зазначеного фонду можуть стати відрахування 1% з місячної зарплати працюючих громадян та спонсорські внески меценатів, депутатів рад та ін. Присутній на засіданні голова обласної ради Микола Звєрєв пообіцяв сприяти діяльності фонду фінансування заходів з нагоди 70-ї річниці Великої Перемоги.

Також учасники засідання обговорили основні завдання ветеранських організацій області та напрямки роботи з владою щодо підготовки і проведення святкування 70-ї річниці Перемоги та Року ветеранів війні в 2015 році.

Крім того, перед присутніми виступили керівники ветеранських організацій окремих районів. У виступі кожного з них значна увага була приділена волонтерській діяльності районних осередків. Ветерани, як і багато інших громадських організацій, не залишились осторонь ситуації, що склалася на Сході країни. У районах організовано збір коштів, теплих речей, продуктів харчування для учасників АТО та переселенців.

Беручи заключне слово, Анатолій Москаленко висловив впевненість у тому, що Україні вдасться вийти із складної суспільно-політичної ситуації, а органам влади у тісній співпраці з ветеранськими організаціями —організувати та провести заходи з нагоди 70-ї річниці Перемоги на достойному рівні.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини