Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 13:45:59

Співробітники ДПтС України в Чернігівській області урочисто склали присягу на вірність Батьківщині

19.12.2014   07:50Агенцiя

Пенітенціарії Чернігівщини вишикувалися на плацу Чернігівського слідчого ізолятора управління ДПтС України в Чернігівській області та приготувалися до того, аби присягнути на вірність народу України.

Новопризначені співробітники пройшли повний курс підготовки, опановуючи професійні вміння та навички, аби нести службу в установах виконання покарань Чернігівської області. З усією відповідальністю і розумінням того, що відтепер на їх плечах лежить значний обов’язок, співробітники ДПтС України в Чернігівській області присягнули на вірність своєму народу.

В урочистій атмосфері текст Присяги зачитали 16 співробітників з Чернігівської виправної колонії № 44, Менської виправної колонії № 91, Новгород-Сіверської установи виконання покарань № 31 та Чернігівського СІЗО, вперше прийняті на службу, та кожен із них урочисто підписав текст документа.

З цією визначною та хвилюючою подією у житті пенітенціаріїв привітали заступники начальника управління ДПтС України в Чернігівській області полковник внутрішньої служби Вячеслав Козка та підполковник внутрішньої служби Василь Гавриленко.

По закінченню даного заходу священнослужитель Єлецького жіночого монастиря отець Василь благословив співробітників на ратну службу.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.