Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:49:29

У дитсадку Михайла-Коцюбинського запрацював енергозберігаючий котел. ВІДЕО

24.11.2014   09:37

Новенькі вікна, енергоефективний твердопаливний котел і системи безпеки – сучасні та ще й вітчизняного виробництва – такі «обновки» відтепер має дитячий садок у селищі Михайло-Коцюбинське Чернігівського району.

– Нашим завданням було: здійснити реконструкцію тепломереж, запустити котел, зробити газову сигналізацію, – розповідає виконавець будівельних робіт Станіслав Пилипенко. – Селищна рада буде задоволена, адже через 4-5 років усе окупиться і буде економія.

Завдяки взаємодії громади, недержавних організацій та народного депутата Владислава Атрошенка у дитсадку селища вдалося поліпшити, як мінімум, три параметри: енергозбереження, комфорт і безпеку дітей.

– Цей проект фінансує міжнародна організація «Про-ООН», виділяючи основні кошти, а частину збирає громада, – говорить завідуюча дитсадком «Пролісок» Валентина Петрик. – І, звичайно, від нас велика подяка Владиславу Анатолійовичу Атрошенку, який додав до проекту 10 тисяч гривень на встановлення енергозберігаючого котла

Відтепер батьки можуть не турбуватися за здоров’я своїх дітей, і вся громада зекономить бюджетні кошти на енегроносіях.

Принагідно колектив закладу і батьки змогли в «домашній обстановці» відверто поспілкуватись зі своїм обранцем.

– Чесно кажучи, сьогодні народного депутата Атрошенка більше сприймають через поставлені ним вікна і ще щось корисне зроблене, – говорить народний обранець. – Але це – не зовсім правильно. Насправді дуже багато мною робиться в законодавчому плані. На жаль, у нашій державі не всі ці закони вдається провести, адже хороший закон завжди потребує грошей. А коштів у бюджеті ніколи немає, тому проходять закони лише популістські.

Тому в скрутний для країни час нардеп не може лишатися осторонь людських проблем. Він активно долучається до ініціатив громад, системних та спрямованих на реальний розвиток.

– У багатьох питаннях – чи то по художній школі, чи по загальноосвітній, чи ще по чомусь – трохи люди зібрали коштів, трохи додав селищний бюджет, трохи – народний депутат. І за такою формулою ми могли би гори звертати, – переконаний народний депутат України Владислав Атрошенко.



http://atroshenko.com.ua/ua/news/950

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.