Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 12:18:48

Бахмацька міліція затримала грабіжників

28.10.2014   19:21

Працівники карного розшуку Бахмацького райвідділу міліції, що на Чернігівщині, «по гарячих слідах» затримали алко-грабіжників.

До чергової частини Бахмацького райвідділу міліції зателефонувала 37-річна жителька одного з сіл району та повідомила, що двоє невідомих з кафе викрали три пляшки горілки однієї з дорогих марок.

Як стало відомо, того вечора, двоє місцевих друзяк відпочивали у місцевому кафе. Вони купили пляшку горілки та закуски. Хлопцям цього здалося замало, а грошей уже не було. Вони вирішили розв'язати проблему інакше. Дочекалися, поки продавчиня зайде у підсобне приміщення, хутенько оббігли прилавок і почали збирати пляшки з оковитою з вітрини. Встигли вхопити три пляшки, коли помітили, що жінка повертається.

Тоді вони «накивали п'ятами», але продавчиня встигла побачити, що гості закладу тікають не з порожніми руками. На оклик жінки вони не зупинились. Тоді вона відразу ж оглянула робоче місце, виявила нестачу товару і зателефонувала до міліції.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група. Оперативники, поспілкувавшись зі свідками події, «по гарячих слідах» затримали грабіжників. Один із них встиг прийти до себе додому, а інший - відпочивав в іншому барі.

Грабіжниками виявилися 27-річні місцеві друзяки, які навіть мешкають на одній вулиці. Зі слів, обидва не судимі, але правоохоронцям доведеться ще перевірити цю інформацію.

Як повідомив начальник Бахмацького райвідділу внутрішніх справ полковник міліції Ігор Антоненко, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України («грабіж»), що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Слідство триває.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини