Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:37:15

Працювали мобільні центри зайнятості

21.10.2014   07:55Агенцiя

З 13 по 17 жовтня фахівці Чернігівського МЦЗ, Ніжинського МРЦЗ, Корюківського, Городнянського, Сосницького, Козелецького, Бахмацького та Менського РЦЗ провели виїзні акції мобільних центрів зайнятості для громадян, серед яких були і ті, які переїхали з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО.

Під час заходів присутніх цікавили питання про наявність вільних робочих місць на підприємствах, новації законодавства про зайнятість населення, перелік професій, за якими здійснюється професійне навчання за направленням служби зайнятості та перспективами подальшого працевлаштування тощо.

Також фахівці служби зайнятості розповіли громадянам про можливість започаткування власної справи, професійне навчання, зокрема шляхом отримання ваучера на навчання та про можливість додаткового заробітку - роботи тимчасового характеру.

Крім того, всім надали інформацію про можливості отримання державної соціальної допомоги та ознайомили з довідниками установ соціального захисту населення. Детально фахівці служби зайнятості розповіли про державну підтримку в працевлаштуванні.

Також усі присутні на заходах отримали роздатковий інформаційний матеріал – брошури та буклети.
 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини