Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:43:30

Співробітники міліції Чернігова затримали жінку, яка на вулиці нападала на перехожих

14.10.2014   08:10

Співробітники чергової частини разом з міліціонерами роти спецпризначення та працівниками карного розшуку ЧМВ «по гарячих слідах» затримали 44-річну жінку, яка ледве не позбавила життя студентку.

Як розповів начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Володимир Рапута, 12 жовтня близько 14:00 години до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС по каналу «102» надійшло повідомлення про те, що по вул. 50 років ВЛКСМ в Чернігові невідома жінка ножем завдала тілесні ушкодження молодій дівчині.

На місце події негайно виїхали співробітники міліції, які встановили особу нападниці та затримали її. 44-річна чернігівка проживала в будинку, неподалік того місця де і сталася трагедія.

Пояснити причину такої поведінки вона не змогла. Було лише встановлено, що того дня вона вже встигла напасти ще на одну дівчину, але тій пощастило що поруч опинився молодий чоловік (просто перехожий), який і захистив потенційну жертву від великих неприємностей — він відібрав у нападниці палку та спробував усовістити агресорку. Лекція з правил хорошої поведінки подіяла на жінку прямо протилежно, бо після цього вона сходила додому та повернулася вже з ножем, яким і порізала чергову свою жертву — 21-річну студентку, яка на той момент проходила вулицею.

Потерпілу з діагнозом: проникаюче колото-різане поранення лівої половини грудної клітини з пошкодженням селезінки, лівобічним пневмотораксом та гіповолемічним шоком поміщено на лікування до однієї з лікарень міста, а її кривдницю затримано згідно ст.208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Як зазначив полковник міліції Володимир Рапута, на сьогоднішній день проводяться відповідні експертизи щодо психічного стану затриманої, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «умисне тяжке тілесне ушкодження», що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває.
 

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.