Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:37:59

Співробітники міліції Ніжина затримали жінку-вбивцю

30.09.2014   06:30

Співробітники Ніжинського міськвідділу міліції затримали жінку, яка одним ножовим ударом вбила свого співмешканця.

Днями до Ніжинської міліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги, що в одному з будинків райцентру, виявлено труп 29-річного місцевого жителя з ножовим пораненням грудної клітини.

До місця скоєння злочину виїхали слідчо-оперативні групи міськвідділу, обласного управління міліції, оперативники, керівництво та колеги з прокуратури.

На місці скоєння злочину, коли прибули правоохоронці, знаходилися лікарі «швидкої», власник квартири та група молодих людей. Опитування молодиків та власника помешкання насторожило правоохоронців: адже спочатку всі, плутаючись, давали свідчення, що потерпілий прийшов до їхньої компанії вже тяжко поранений, а потім помер.

Але, оперативно провівши всі відповідні заходи, правоохоронці з’ясували, що до нанесення смертельного поранення чоловіку причетна його співмешканка. В подальшому й члени компанії дали правдиві свідчення щодо її причетності до злочину.

Оперативно по «гарячих слідах» оперативникам вдалося вирахувати та затримати підозрювану 30-річну жінку.

За її словами, вони прийшли в гості до знайомих. Під час вживання алкогольних напоїв між нею та співмешканцем виникла сварка, в ході якої жінка сильно розлютилася і завдала чоловіку смертельного удару ножем. Затим, придумавши з присутніми версію про те, що він прийшов уже поранений, жінка з місця скоєння злочину втекла.

Співробітники міліції затримали підозрювану в скоєнні тяжкого злочину згідно статті 208 КПК України і помістили її до ізолятора тимчасового тримання.

На даний час відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «умисне вбивство», що передбачає від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Враховуючи те, що жінка вже мала умовний термін позбавлення волі за нанесення тілесних ушкоджень, тож отримати вона може «по повній». Ведеться досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.