Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:40:19

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

17.09.2014   10:06

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 16 вересня по 08 годину 17 вересня 2014 року

Пожежі: зареєстровано 6 пожеж, з яких 2 в житловому секторі та 4 сухої трави.

1. Пожежа сухої трави м. Мена, вул. Індустріальна О 13 год. 50 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 3 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

2. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Малейки О 14 год. 20 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

3. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Новий Білоус О 14 год. 35 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1,5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

4. Пожежа сухої трави Щорський район, біля с. Гвоздиківка О 15 год. 30 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

5. Пожежа в житловому секторі Варвинський район, с. Леляки О 16 год. 44 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю на площі 45 кв. м та пошкоджено перекриття. Причина - необережне поводження з вогнем доньки господарки 1960 р.н. Збиток - 8000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 25000 грн.

6. Пожежа в житловому секторі Сосницький район, с. Купчичи О 03 год. 01 хв. сталася пожежа двох господарчих будівель. Вогнем знищено покрівлю обох будівель та майно. Причина, збитки та сума врятовано встановлюються.

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини