Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:38:15

Нічний кримінальний "промисел" неповнолітніх припинили правоохоронці

15.09.2014   08:29

Чернігівські правоохоронці затримали групу підлітків, які ночами викрадали з легкових автомобілів жителів обласного центру відеореєстратори.

«Цікаво» і «змістовно», але аж із занадто кримінальним відтінком проводили свої нинішні літні канікули шестеро підлітків одного з мікрорайонів обласного центру. Коли сутеніло - хлопці вирушали на «промисел».

Мета у них була одна - обзавестися відеореєстраторами. А щоб досягти своєї мети і при цьому не платити грошей, вони нишпорили подвір'ями багатоповерхівок, вишукували автомобілі, які були обладнані такою жаданою їм річчю, перевіряли наявність там сигналізації. І коли остання була відсутня (а нерідко траплялося й таке) - хутко бралися за діло. А точніше - за цеглину. Мить - і бокове скло легковика розліталося в друзки, а ще мить - і відірваний відеореєстратор уже був у руках неповнолітніх злодіїв. Через кілька секунд на місця злочину і сліду від злодіїв не залишалося...

Так тривало майже весь серпень. А географія «нічних вояжів» цієї кримінальної шістки була широкою: від Бобровиці й до Масанів, і від району ремзаводу і до Валу. Словом, по всьому Чернігову. Думали хлопці, що працюють «професійно» і все їм зійде з рук.

Та не врахували вони одного. Того, що й працівники міліції працюють професійно. Вони швидко вийшли на слід юних зловмисників і в одну з ночей взяли їх усіх, як кажуть, на «гарячому». Діватися було нікуди і зізналися вони у всіх своїх «гріхах». А таких лише за скромними підрахунками вже нараховується близько півтора десятки. Слідство у цій справі триває.

 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини