Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:41:00

Під час рейду міліціонери вполювали трьох браконьєрів

10.09.2014   12:44

Співробітники лінійного відділення міліції в порту «Чернігів» отримали оперативну інформацію, що неподалік села Дніпровське Чернігівського району буде здійснюватися незаконний вилов риби.

Для перевірки інформації з досвідчених працівників лінійного відділення міліції була сформована мобільна група, яка й виїхала до вказаного населеного пункту. Прибувши на місце, група розмістилася так, щоб водна поверхня Дніпра проглядалася якомога далі.

Минуло близько години, коли у вечірніх сутінках співробітник, що спостерігав у бінокль за рухом на воді помітив човен та три силуети в ньому. Чоловіки піднялися вверх по Дніпру, скинули сітку за борт та почали спускатися за течією. Браконьєри так захопилися риболовлею, що навіть не помітили, як пропливли повз групу міліціонерів, які уважно за ними спостерігали.

Через півгодини зловмисники почали вибирати сітку. Вже повністю потемніло, але навіть при світлі Місяця у бінокль було добре видно, що в сітку браконьєрів втрапив добрячий вилов.

Після команди старшого групи «всі в човен і повний в перед» міліцейський човен за хвилину наздогнав правопорушників. Ті навіть не встигли збагнути, що їх вже швартують працівники річкової міліції.

Після нетривалого «знайомства» правоохоронці оглянули вміст човна. Там виявилася майже 90-метрова сітка та 40 лящів. Загальна сума збитків, завданих рибному господарству України, становить майже 7000 гривень.

Затримані горе-рибалки усі втрьох виявилися жителями села Старик Чернігівського району. На даний час вони перевіряються на причетність до інших незаконних виловів риби. Всі матеріали будуть передані до суду, який і визначить ступінь вини правопорушників.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.