Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:26:24

Правнук Михайла Коцюбинського вже близько двох місяців в зоні АТО

05.09.2014   10:48Агенцiя

Поки у Чернігові готуються до відзначення 150-річного ювілею класика нашої літератури Михайла Коцюбинського (який відзначатимуть 17 вересня цього року), його правнук Ігор вже близько двох місяців воює в АТО під Луганськом.

Ігорю Коцюбинському 49 років. Він очолює Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського.

Повістка нащадку письменника прийшла ще 17 березня, а із сьомого липня — він несе службу під Новоайдаром Луганської області.

«Чоловіку вдається подзвонити лише кілька разів на тиждень. Коротко повідомляє, що живий-здоровий і — все. Загалом зв’язок під Луганськом дуже поганий, — розповідає «Дню» дружина Ігоря Коцюбинського Наталія Коцюбинська. — Каже, що у військових на передовій та у нього особисто — високий морально-вольовий дух. Але легко на фронті не буває. Умови служби складні. Всі вірять у перемогу й готові боротися за неї до останнього. Єдине, що турбує чоловіка, — певна невизначеність команд: що робити далі, як діяти... Відверто зізнається, що не завжди керівництво дає чіткі та конкретні завдання».

http://www.day.kiev.ua/uk/news/040914-pravnuk-mihayla-kocyubinskogo-vzhe-blizko-dvoh-misyaciv-v-zoni-ato
 

Останні новини Чернігівщини

24 квітня: цей день в Україні і світі

24 квітня: цей день в Україні і світі 11:21

ДЕНЬ 791 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 791 RUSSIAN AGRESSION

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).