Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:38:08

Своїм прикладом Андрій Дериземля планує залучити й інших представників спорту до допомога армі

29.08.2014   09:34Агенцiя

28 серпня відбувся брифінг представників новоствореної Громадської організації "Центр підтримки армії Андрій Дериземля".

В умовах, в яких опинилася Україна, всі громадяни мають об’єднатися задля єдиної мети – допомогти армії отримати перемогу в протистоянні з ворожими для українців силами. Задля цього й було створено громадську організацію "Центр підтримки армії Андрій Дериземля".

Її засновник та голова, наш земляк, відомий в Україні та за її межами спортсмен - Андрій Дериземля визначив основні задачі Центру. Це – допомога військовим в зоні АТО, їхнім сім’ям необхідними речами та продуктами, піклування про поранених та поміч родинам загиблих героїв.

Своїм прикладом Андрій Дериземля планує залучити й інших представників спорту до такої необхідної в наш час справи як допомога армії, адже зараз важлива участь кожного у формуванні майбутнього країни.

На брифінгу були присутні офіцери запасу Ігор Шпак та Сергій Бондар, котрі також виступають спізасновниками "Центру підтримки армії Андрій Дериземля". Вони добре знають потреби армії та вже займаються збором речей, необхідних нашим солдатам.
Центр відкритий до співпраці з іншими волонтерськими та громадськими організаціями.

Всі бажаючі допомогти в зборі речей, продуктів для вояків та їх сімей можуть звертатися до представника Центру Шульги Ольги за телефоном
(0462)93-43-64.
Адреса Громадської організації «Центр підтримки армії Андрій Дериземля»: м. Чернігів, вул. Мстиславська, 25.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.