Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 4 травня, 14:16:19

Чернігівська міліція обстежила "замінований" залізничний вокзал - вибухівки не виявлено

18.08.2014   07:32

Телефонний хуліган на декілька годин паралізував роботу залізничного вокзалу в Чернігові, повідомивши про його замінування.

Близько 12:00 в чергову частину Чернігівського міського відділу зателефонував невідомий і повідомив, що будівля залізничного вокзалу м. Чернігова замінована та має вибухнути через кілька хвилин.

До місця виклику негайно ж виїхали: керівництво Чернігівського міського відділу та УМВС України в Чернігівській області на чолі з тимчасово виконуючим обов’язки начальника Управління Олексієм Литвишком, слідчо-оперативні групи міськвідділу та УМВС області, вибухо-технічна служба НДЕКЦ, а також співробітники Управління служби безпеки України в області, рятувальники, медики та комунальники.

Вживши всіх необхідних заходів для збереження життя і здоров’я громадян, міліціонери очепили територію вокзалу і евакуювали пасажирів.
Прибулі на місце події вибухотехніки науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області, використовуючи службову собаку, ретельно обстежили всі приміщення вокзалу і навколишню територію. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Пасажири повернулися до вокзалу, який зараз працює у штатному режимі, рух потягів відновлено. Міліція з’ясовує особу телефонного хулігана, який завдав залізниці відчутних збитків та відірвав від виконання своїх прямих обов’язки десятки спеціалістів.

Варто нагадати, що згідно статті 259 Кримінального кодексу України телефонному хуліганові загрожує до п’яти років ув’язнення.
 

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини