Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:37:54

Пішла на злочин заради краси

14.08.2014   07:16

Дільничні інспектори міліції затримали зловмисницю, яка в одному з чернігівських магазинів спокусилася на вишуканий чоловічий парфум.

Як розповів начальник Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Володимир Рапута, до чергової частини надійшло повідомлення, що в одному зі спеціалізованих магазинів міста невідома жінка намагалася викрасти 100-мілітровий флакон чоловічої туалетної води "Antonio Banderas" вартістю понад 400 гривень.

В ході подальшої перевірки дільничні інспектори міліції встановили, що 28-річна жінка зайшла в один з відомих магазинів, що розташований по вулиці Рокосовського. Довго ходила поміж рядами, потім підійшла до прилавку з чоловічими туалетними водами, відкрила одну з упаковок, витягла флакон з водою та поклала його собі у сумку.

Жінка не розраховувала, що всі її дії були зафіксовані камерою відеоспостереження. При спробі вийти з магазину жінку затримав персонал закладу, який і викликав правоохоронців.

В подальшому співробітники міліції з’ясували, що дотепер жінка в поле зору стражів закону не потрапляла. А на запитання правоохоронців про причину крадіжки відповіла просто: «Була потрібна чоловіча туалетна вода».

Заради кого жінка пішла на крадіжку вже не має значення, адже за даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Ведеться досудове розслідування.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини