Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:47:35

Чернігівська область: протягом вихідних у водоймах потонуло 4 людини

11.08.2014   13:06

У спекотну погоду багато людей відпочиває біля води, але недотримання заходів безпеки під час купання може призвести до трагічних наслідків. Як результат, протягом минулих вихідних у водоймах Чернігівщини потонуло 4 людини.

9 серпня о 10:30 біля с. Бутівка Сосницького району в р. Десна місцеві жителі виявили тіло 33-річного мешканця м. Бахмач. Як з'ясувалось, 06 серпня чоловік відпочивав біля с. Мале Устя Сосницького району разом зі своїми знайомими. Під час купання чоловік потонув.

Того ж дня о 10:00 у Чернігові в р. Десна виявлено та піднято на поверхню тіло невідомого чоловіка.

10 серпня біля с. Дягова Менського району в р. Дягова потонула 33-річна жінка, яка разом з друзями приїхала на відпочинок з Андріївки Чернігівського району.

В цей же день о 13:05 в р. Десна біля с. Ладинка Чернігівського району виявлено та піднято на поверхню тіло 32 - річного чоловіка.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області закликає громадян бути обережними під час відпочинку на воді, навчайте дітей правилам безпечної поведінки.
Купайтеся тільки у спеціально відведених для цього місцях, розраховуйте свої сили і не запливайте далеко від берега, не влаштовуйте небезпечні ігри на воді. Ні в якому разі не заходьте у воду в нетверезому стані. Уникайте води зі швидким плином.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.