Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:43:50

Роботи по ліквідації накопиченого сміття на зупинках відволікають кошти від виконання робіт по дорожньому полотну

29.07.2014   11:40Агенцiя

Зовнішній вигляд й санітарний стан автомобільних доріг та придорожньої території Чернігівської області, це «обличчя» нашого регіону.

Тим паче в літній період, коли велика кількість автомобілів вирушили до берегів річки Десни та Снову, шляхами Чернігівської області.

Тому, дорожники області, крім робіт з утримання дорожнього полотна в належному стані, приділяють велику увагу роботам з прибирання території, яка обслуговується Службою автомобільних доріг у Чернігівській області.

Для підтримки належного санітарного стану автомобільних доріг постійно проводять роботи з прибрання сміття на зупинках автотранспорту.

Не зважаючи на попередження дорожників, на деяких зупинках громадського транспорту, наприклад автопавільйон «км 14» біля с. Киселівка (а/д Р-12 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем‘яч ) та автоповіоьйон «ДАЧА» біля дачного кооперативу ( а/д Р-13 Чернігів – Городня – Сеньківка), місцеві мешканці та дачники м. Чернігова постійно влаштовують накопичення великої кількості сміття, яке повинно вивозитись на сміттєзвалища.

Служба атомобільних доріг звертається до Голів садово-огородніх кооперативів з проханням необхідністю влаштування майданчиків для забезпечення вивезення сміття з встановленими на них відповідних сміттєзбірників (контейнерів).

З відповідним зверненням Служба автомобільних доріг у Чернігівській області звернулася до обласної ради,обласної державної адміністрації, обласної екологічної інспекції. Роботи по ліквідації накопиченого сміття на зупинках відволікають кошти від виконання робіт по дорожньому полотну. Не обійшли увагою по прибиранню сміття й місця відстою вантажних автомобілів та майданчики відпочинку.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини