Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:30:20

Мешканці Чернігівщини продовжують надавати всебічну допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України

02.07.2014   07:47

Громадяни України в різних регіонах надають всебічну підтримку військовослужбовцям Збройних Сил які виконують завдання в рамках антитерористичної операції. Підставляє своє плече допомоги армійцям на сході України і патріотично налаштоване населення Чернігівщини.

В ході благодійної акції «Допоможемо Збройним Силам разом!» вже в черговий раз з Чернігівщини 4 тонни вантажу відправлено на схід України. Жителі області, підприємці, представники обласного депутатського корпусу зібрали необхідні товари, речі та майно для українських військових.

Також до благодійного вчинку долучилися колективи акціонерного товариства «Ічнянський молочно-консервний комбінат», товариства з обмеженою відповідальністю «Чернігівський автоцентр Камаз» й чернігівського ремонтно-будівельного комунального підприємства «Зеленбуд».

Крім цього депутат Чернігівської обласної ради Віктор Кіяновський особисто передав українським військовим кілька бензинових електростанцій «GASSOLINE GENERATOR - FG 3500».

- Від усіх наших військовослужбовців передаю щиру вдячність за допомогу, підтримку та активну громадянську позицію. В подальшому такі вантажівки з допомогою від благодійників та мешканців ми плануємо відправляти у визначені райони зосередження військ кожні 10-15 днів, - повідомив заступник начальника Чернігівського гарнізону з виховної роботи підполковник Вадим Лільчицький.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.