Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 03:54:09

"Очима дитини про бюджет країни-2014"

01.07.2014   10:11

Завершився конкурс дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни-2014», метою якого є виховання податкової культури та формування знань і розуміння економічної грамотності у школярів.

Конкурс об’єднав три напрямки дитячої творчості з податкової та митної тематик: художні твори, комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація) та літературні твори. Оскільки нині все більшої популярності серед дітей набувають комп’ютерні технології, то цьогоріч був включений і новий напрямок творчості - комп'ютерна графіка (анімація). А відтак до конкурсу були залучені творчі діти, які захоплюються комп'ютерним дизайном.

На обласний етап конкурсу в двох вікових категоріях – 9–11 та 12-15 років учні шкіл Чернігівщини представили понад 90 робіт, а загалом на міському та районному рівнях участь взяли більше 200 дітей.

Шість робіт переможців обласного конкурсу, які посіли перші місця у своїх вікових категоріях і номінаціях, направлені до Києва для участі у фінальному етапі конкурсу. Вони гідно представляли Чернігівщину серед 13 тисяч дитячих робіт з усіх куточків України.

- «Ми й надалі будемо проводити такі конкурси, щоб заохотити наше молодше покоління та надати можливість розкривати свої таланти. Мене та членів журі щиро вразили роботи юних талантів. Я би хотів, щоб ми всіляко сприяли розвитку таких дітей і я особисто докладу всіх зусиль, щоб такі конкурси і надалі відбувались» - зазначив заступник Міністра доходів і зборів Михайло Ноняк.

Талановиті роботи дітей приємно вразили членів журі своїм проникливим баченням теми бюджету.

Дізнатись про результати конкурсу та переможців можна на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України та на суб-сайті ГУ Міндоходів у Чернігівській області в баннері «Очима дитини про бюджет країни».
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.