Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:48:15

Чернігівці усіляко підтримують земляків у зоні АТО

24.06.2014   16:27

Керівництво УМВС України в Чернігівській області направило в зону АТО уже більше 30 тонн продуктів, питної води та предметів першої необхідності для міліціонерів і спецпризначенців, які виконують завдання в рамках проведення антитерористичної операції.

Вже друга ротація зведеного загону УМВС в Чернігівській області з числа бійців патрульної служби, «Грифону» та підрозділу особливого призначення та спецпідрозділу «Чернігів» несуть службу на блок-постах, охороняючи порядок в Луганській і Донецькій областях.

Правоохоронці патрулюють міста і села, контролюють рух транспорту, надають допомогу в евакуації мирних жителів із зони бойових дій. Керівництво Управління МВС в Чернігівській області потурбувалося про те, аби усі вони були повністю екіпіровані засобами захисту, бронежилетами 4-5 класу та необхідним озброєнням. Чернігівські правоохоронці повністю забезпечені двома комплексами обмундирування - від головних уборів до берців, а також теплими речами.

Їхали на схід Чернігівські міліціонери з почуттям обов'язку, прагнучи якомога швидше очистити Україну від терористів і принести мир та спокій в державу. Бойовий дух наших бійців високий, адже вони впевнені, що товариші по зброї і керівництво УМВС завжди підтримає їх. А підтримка ця дійсно є відчутною і регулярною.

Виконуючий обов'язки начальника УМВС Олег Демченко розповів, що силами міськрайвідділів внутрішніх справ області, благодійниками та представниками місцевого самоврядування раз на десять днів комплектується фура для наших бійців на сході. Для них вже направлено більше 30 тонн харчів, питної води і речей першої необхідності.

Крім овочів, м'ясних консервів, ковбаси, круп, макаронних виробів і солодощів, ми потурбувалися аби міліціонерам було тепло і комфортно в польових умовах. Ми забезпечили особовий склад спальними мішками, карематами, дощовиками, лопатками флягами і котелками. Особисто тричі на день дзвоню командирам в зоні АТО й цікавлюся обстановкою, проблемами, уточнюю в чому ще є потреба. Окремо хотів би висловити вдячність за підтримку і сприяння керівництву Чернігівської облдержадміністрації, обласної ради, керівникам районних рад, директорам підприємств та господарств, які взяли участь у зборі допомоги міліціонерам.

З кожним конвоєм для чернігівських правоохоронців їде особисто очільник Управління МВС в Чернігівській області і хтось із заступників. Вони спілкуються з бійцями, на власні очі бачать ситуацію в місцях несення служби, координують ситуацію.

Як відзначив очільник УМВС в Чернігівській області Олег Демченко, великий міліцейський колектив з нетерпінням чекає на повернення побратимів живими і здоровими. Великі сподівання правоохоронців покладає на мирний план Президента України з одностороннього припинення вогню, що дає можливість уникнути жертв як серед цивільного населення, так і силовиків.

Незважаючи на те, що ми відрядили в зону АТО значну частину наших спец призначенців та бійців патрульної служби, міліція розкриває злочини і забезпечує охорону громадського порядку в Чернігові та області в повному обсязі.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини