Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:43:56

Держсільгоспінспекція в Чернігівській області: понад 2 тонни продуктів харчування направлено українським військовослужбовцям

24.06.2014   09:21Агенцiя

Враховуючи непросту ситуацію сьогодення, Державна інспекція сільського господарства в Чернігівській області, підтримуючи ініціативу Держсільгоспінспекції України, провела роботу по збору продуктів харчування та засобів гігієни для забезпечення життєдіяльності особового складу Збройних Сил України.

В усіх районах області працівники інспекції підтримали цю важливу справу. Важливу не лише для тих військовослужбовців, які з честю виконують свій обов’язок, а й, насамперед, для всіх нас.

Понад 2 тонни продуктів харчування та засобів гігієни вирушили з Чернігова. Це м’ясні та рибні консерви, макаронні вироби, гречана, рисова, вівсяна, пшенична, ячмінна, перлова крупи, горох, мука, олія, сіль, цукор, чай, кава, мед, печиво, цукерки, згущене молоко, сік, солодка та мінеральна вода, мило туалетне, зубна паста, туалетний папір, цигарки та сірники.

Дівчата відділу лабораторних досліджень та метрологічного забезпечення інспекції, які спаковували передачу українським військовослужбовцям, майже на кожному ящику, пакунку писали слова підтримки нашим хлопцям, які у складних умовах конфлікту у східних областях України, намагаються зробити все, аби забезпечити мир та спокій мешканцям країні. І ці слова підтримки були важливими ще й тому, що і у працівників інспекції в зоні конфлікту виконують свій обов’язок чоловіки, сини, брати, племінники.

Сьогодні вранці машина з провізією вирушила до Києва, звідки зібрана допомога буде направлена до військових частин Української Армії, які несуть службу в зоні конфлікту на сході нашої держави.


Прес-служба Державної інспекції сільського господарства в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини