Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 4 травня, 02:08:17

Протягом тижня обстановка на державному кордоні України в межах Чернігівщини залишалася стабільною та контрольованою

24.06.2014   07:38Агенцiя

Кордон за тиждень

Державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску через державний кордон здійснюється посилений прикордонний контроль.

Персоналом прикордонного загону забезпечено недоторканість державного кордону України, безперебійну роботу всіх пунктів пропуску та належну безпеку осіб, що перетинають державний кордон.

З 16 по 22 червня 2014 року, на Чернігівщині через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 55,8 тис. осіб та 11 тис. транспортних засобів, таким чином зафіксовано збільшення пасажирського потоку, у порівнянні з позаминулим тижнем, на 2 тисячі осіб. Затримано 3 порушників державного кордону.

До адміністративної відповідальності притягнуто 25 осіб, на яких накладено штрафів на суму 6330 гривень.

Через державний кордон не пропущено 81 особу, з яких 23 – потенційні незаконні мігранти. Серед не пропущених - 23 громадянина Російської Федерації, 4 з яких не змогли підтвердити мету своєї поїздки до України, а 19 не мали відповідного фінансового забезпечення свого перебування.

За минулі вихідні через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 20 тис. осіб та 3,8 тис. транспортних засобів.

Через державний кордон не пропущено 34 особи, з яких 14 – потенційні незаконні мігранти. До України не пропущено 4 громадянина Російської Федерації, 2 з яких не змогли підтвердити мету, а 2 не мали відповідного фінансового забезпечення свого перебування в Україні.


Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О.В.Дудко

 

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини