Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:04:58

Забезпечення всебічної підтримки сім’ям мобілізованих до Збройних Сил України – на контролі голови облдержадміністрації

20.06.2014   07:47

Сьогодні тисячі жителів Чернігівщини мобілізовані до Збройних Сил України та виконують свої обов’язки щодо захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Їхні сім’ї на даний час залишились без надійної опори.

З метою посилення соціального захисту сімей мобілізованих до лав Збройних сил України в області, голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко доручив головам райдержадміністрацій, міським головам Чернігова, Ніжина, Прилук невідкладно, із залученням соціальних працівників, здійснити обхід всіх сімей мобілізованих з метою виявлення проблем та вжити усіх можливих заходів щодо їх вирішення.

«Жодна родина не повинна залишитися поза нашою увагою. Поки чоловіки виконують свій громадянський обов’язок в лавах Збройних Сил, завдання влади – забезпечити їхні родини усім необхідним, щоб жінки та діти не відчували себе покинутими напризволяще», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Особисту відповідальність за виконання поставленого завдання несе директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Русін.

Звертатися за телефонами: (0462) 72-40-90, (04622) 5-38-69.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.