Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 11:37:13

Директор Виконавчої дирекції Фонду В.В.Ткаченко із робочим візитом відвідав Чернігівщину

19.06.2014   11:07Агенцiя

18 червня директор Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності В.В.Ткаченко із робочим візитом відвідав Чернігівщину.

В рамках візиту В.В.Ткаченко зустрівся із заступником голови-керівником апарату обласної державної адміністрації, головою правління Чернігівського обласного відділення Фонду С.М.Журманом.

Під час розмови В.В.Ткаченко, зокрема, звернув увагу на послуги, надання яких є актуальними у літній період, а саме: санаторно-курортне лікування та реабілітація застрахованих осіб і членів їх сімей та оздоровлення дітей по путівках, що надаються за рахунок коштів Фонду.

Актуальні питання діяльності Фонду та шляхи розв’язання існуючих проблем були обговорені під час зустрічі В.В.Ткаченко із керівниками структурних підрозділів виконавчої дирекції обласного відділення Фонду та директорами міжрайонних і Чернігівської міської виконавчих дирекцій. Розглянуто широке коло питань, у тому числі, щодо унеможливлення зловживань при виплаті допомоги по вагітності та пологах, невиробничого травматизму, оздоровлення дітей застрахованих осіб області.

Про шляхи вирішення проблемних питань діяльності Фонду розповів директор виконавчої дирекції обласного відділення П.І.Савич.
В.В.Ткаченко акцентував увагу учасників зустрічі на головному векторі у роботі Фонду – підвищенні якості надання соціальних послуг за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.
Зустріч пройшла в конструктивній атмосфері.

В.В.Ткаченко також відвідав дитячий центр «Електронік» (с. Снов҆янка Чернігівського району), який справедливо вважається одним з найкращих закладів Чернігівської області, де створено всі умови для повноцінного оздоровлення дітей. ДЦ має першу категорію атестації, та завдяки якісним оздоровчим послугам користується великою популярністю, як серед дітей, так і їх батьків. Так, в 2013 році за участі коштів Фонду в «Електроніку» оздоровилось 636 дітей застрахованих осіб області. В тому числі 386 дітей за часткового фінансування та 250 – по путівках за повну вартість.

В поточному році до ДЦ «Електронік» вже придбано 573 путівки за повну вартість, а також близько 250 дітей будуть оздоровлюватись за часткової участі.
В першій зміні, яка розпочалась 1 червня, на оздоровленні перебувають 250 дітей. Із них 200 отримали «повноплатні» путівки. Оздоровлення решти 50 також відбувається за участі коштів Фонду при частковому фінансуванні.

На дві наступні зміни передбачено ще 373 путівки. Всі вони вже розподілені страхувальникам згідно з їх заявками.


Пресс – служба виконавчої дирекції обласного відділення Фонду
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини