Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 12:25:26

До Дня медичного працівника

14.06.2014   07:46

У неділю, 15 червня відзначається День медичного працівника. З нагоди свята в облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч керівників області з кращими медиками.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко привітав з професійним святом людей у білих халатах, які своєю працею роблять вагомий внесок у збереження життя та здоров'я людей. Очільник області зауважив, що найважливішою та найвищою оцінкою їхньої діяльності є людська вдячність тих, кому лікарі допомагають долати життєві труднощі.

Звертаючись до учасників зустрічі, голова обласної ради Микола Звєрєв відзначив роботу лікарів, молодшого медичного персоналу, які завжди готові надати фахові консультації і прийти будь-якої хвилини на допомогу.
– Чимало ваших колег проявили громадянську позицію та свій професійний хист під час Революції гідності. Медики пліч-о-пліч із захисниками Євромайдану відстоювали честі і гідність нашої Батьківщини, самовіддано рятували життя людей. І зараз, проявляючи знання та вміння, медики рятують життя людей на південному сході нашої Батьківщини. Професія, яку ви обрали, заслуговує лише поваги та захоплення. У кожного мешканця Чернігівщини знайдеться чимало теплих слів подяки лікарям, молодшому медичному персоналу, – наголосив керівник та заодно побажав медикам здоров’я, благополуччя, родинного затишку та здійснення всіх життєвих і професійних задумів.

З нагоди свята кращі медичні працівники отримали відзнаки Міністерства охорони здоров’я України, обласної державної адміністрації та обласної ради.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника Микола Звєрєв нагородив почесними грамотами та відзнаками обласної ради завідуючу диспансерним відділенням спортивної медицини комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» Інну Коробенко, медичну сестру операційно-хірургічного відділення комунального лікувально-профілактичного закладу «Ічнянська центральна районна лікарня» Любов Музиченко, завідуючу жіночою консультацією № 2 Чернігівського пологового будинку Олену Трикашну, завідувача пульмонологічного відділення Чернігівської міської лікарні № 1 Чернігівської міської ради Олександра Случука, завідуючу відділенням променевої терапії комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний онкологічний диспансер» Наталію Шакун, завідувача неврологічного відділення для хворих з порушенням мозкового кровообігу Чернігівської міської лікарні № 1 Віталія Яременка.

Відзнаки Міністерства охорони здоров’я України та облдержадміністрації вручив керівник обласної виконавчої влади Володимир Івашко. З вітальними словами до своїх колег звернулися начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Петро Гармаш, депутати обласної ради – головний лікар Менської Центральної районної лікарні Петро Хомрач, головний лікар Чернігівської обласної дитячої лікарні Олександр Карета та інші.
 

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини