Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 17:50:28

Наркотичні речовини знову намагались передати засудженим Чернігівщини

11.06.2014   08:52Агенцiя

За тиждень до установ виконання покарань Чернігівської області різними прихованими способами намагалися передати заборонені предмети. Проте, завдяки пильності співробітників установ виконання покарань Чернігівської області, які ведуть постійну боротьбу з правопорушниками, дані намагання не вдалися.

В Чернігівському слідчому ізоляторі під час догляду передачі на ім’я засудженого в салі було виявлено поліетиленовий пакет синього кольору з речовиною невідомого походження. По каналу 102 було викликано слідчо-оперативну групу Чернігівського міського відділу УМВС, де в присутності понятих проведено вилучення та документування даного факту.

Також в слідчому ізоляторі Чернігова під час обшуку ув`язненого, який прибув з ізолятору тимчасового тримання м. Корюківка, у стельці правого черевика, було виявлено та вилучено 50 гривень.

В Менській виправній колонії № 91 під час видачі поштової посилки, адресованій засудженому, в крем-фарбі «SAMANDER», а саме, в помазку під паралоном було виявлено порошкоподібну речовину білого кольору, загорнуту в поліетелен.

В Прилуцькій виховній колонії під час догляду автотранспорту на транспортному КПП, після попередження водія здати заборонені предмети, в кабіні водія було виявлено гроші та 22 пачки цигарок (неповнолітнім засудженим курити в установі виконання покарань заборонено).

Керівництво управління та установ Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області попереджає, що доставка заборонених предметів в установи виконання покарань несе за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини