Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:52:56

Керівництвом управління ДПтС України в Чернігівській області проведено учбове тренування персоналу в Новгород-Сіверській УВП № 31

22.05.2014   08:08Агенцiя

Перший заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області підполковник внутрішньої служби Дмитро Салюк провів учбове тренування по діям персоналу за сигналом оповіщення «Буря» на базі Новгород-Сіверської установи виконання покарань № 31 управління ДПтС України в Чернігівській області та підбив підсумки діяльності за чотири місяці 2014 року.

Новгород-Сіверська установа виконання покарань № 31 це установа, де відбувають покарання чоловіки, які скоїли тяжкі та особливо тяжкі злочини, ті, кого засуджено до довічного позбавлення волі, тож захід відбувався в установі з особливою специфікою.

Захід розпочався традиційним стройовим оглядом, де була перевірена форма одягу, знання стройової підготовки, вміст тривожних валіз та наявність необхідних предметів в них. Варто відзначити, що зовнішній вигляд співробітника установи має велике значення, адже підтягнутий, охайний та дисциплінований працівник викликає повагу не лише у своїх товаришів по службі, а і у засуджених.

Далі за програмою заходу слідував інструктаж та практичне відпрацювання проведення огляду об’єктів охороняємої території установи, при чому окрема увага робилась не лише на ретельності та пильності в організації та проведенні оглядів, а і на коректності, тактовності та повазі до прав засуджених під час реалізації цих заходів.

Для учасників заходу було проведено ряд лекцій, в яких присутнім додатково довели дії при сигналах Буря-4, а також розглянули питання діяльності установи за чотири місяці 2014 року.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини