Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:14:49

Засуджені активно допомагають армії

10.05.2014   09:27Агенцiя

Засуджені установ виконання покарань Чернігівської області не залишились осторонь, в складний для України час і, з перших днів проведення заходів часткової мобілізації в нашій країні, активно долучилися допомагати вітчизняним Збройними Силам.

Так, Державне підприємство Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області у найкоротші терміни відшило сотні камуфляжних костюмів, розгрузочних жилетів, комплектів постільної білизни, матраців та подушок для потреб української армії. 

- Гроші для виконання цих замовлень надходили від благодійних фондів, меценатів Чернігівщини, державних та приватних підприємств, установ, культурних, лікувальних і освітніх закладів, так і окремих мешканців області, - розповідає начальник відділу маркетингу, збуту та матеріально-технічного забезпечення цього підприємства майор Людмила Золотай.

На підприємстві навіть врахували окремі побажання командирів військових частин.
- В залежності від особливостей несення служби підрозділами різних родів військ, до базових моделей розгрузочних жилетів, наші конструктори внесли необхідні корективи - додаткові функціональні кишені під зброю, рації, індивідуальні медичні пакети, - пояснює головний інженер Надія Блінова.

На державних підприємствах установ виконання покарань Чернігівської області запевняють, що вони і надалі співпрацюватимуть з представниками Збройних Сил України й намагатимуться виконати як найкраще необхідні роботи.

- Виробничі потужності та кваліфікація робітників дозволяють, в разі потреби, виконувати замовлення на потребу вітчизняної армії у найкоротші терміни, зокрема, виготовляти в місяць 20 тисяч камуфльованих костюмів, 5 тисяч матраців, 10 тисяч подушок тощо, - запевняє начальник відділу виробничої діяльності та економіки управління державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області підполковник Сергій Кузьменко.

Військовослужбовці у свою чергу подякували керівництву управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області та керівництву й колективу Державного підприємства Чернігівської виправної колонії № 44 за підтримку і запевнили, що віддячать народу України, не зрадять присязі і виконають свій обов’язок.
 

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.