Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:57:55

Громадськість розпочинає комплексне дослідження корупції в Чернігівській області

16.04.2014   09:11Агенцiя

З квітня 2014 року Чернігівська обласна ГО Центр політичних студій та аналітики розпочинає реалізацію проекту «Створення умов для боротьби з корупцією в сфері державних закупівель та політичних фінансів».

Протягом шести місяців громадські аудитори проведуть комплексний моніторинг державних закупівель регіональних органів нової влади. Об’єктами дослідження стануть тендери в освітній, медичній, будівельній сферах Чернігівської області.
Крім моніторингу буде проведене широке опитування замовників та учасників торгів про тендерні проблеми, а також спеціальні фокус-групи. Таким чином, після завершення проекту аудитори отримають повну інформацію про закупівельну корупцію в області.

Окрім державних закупівель, громадськість візьме під контроль політичні фінанси. Аудитори відслідковуватимуть та збиратимуть факти адміністративних зловживань, непрямого підкупу виборців та ін.

В кінці проекту експерти Центру політичних студій та аналітики на основі зібраних даних напрацюють конкретні пропозиції та рекомендації для органів влади з метою усунути корупцію як в сфері публічних фінансів, так і в сфері політики.


Прес-служба Чернігівської обласної громадської організації ЦПСА
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.