Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:37:25

Жителі Житомирщини підтримали прикордонників Чернігівського загону

16.04.2014   08:53Агенцiя

Нещодавно співробітників Держприкордонслужби, що дислокуються на Чернігівщині, відвідала група підприємців з Житомирської області та представники громадськості.

руки

руки

По приїзді до місця призначення гості спочатку відвідали обладнаний прикордонниками блокпост та міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Грем’яч». Також вони ознайомилися з умовами несення служби правоохоронців. Після цього, в супроводі начальника Північного регіонального управління Ігоря Токового та керівників районної державної адміністрації та районної ради, гості вирушили до одного з прикордонних підрозділів.

Відвідувачі прибули не з порожніми руками, вони зібрали чималу гуманітарну допомогу, щоб підтримати загальнонаціональний рух з надання допомоги захисникам кордонів Батьківщини. Загалом до Чернігівського прикордонного загону доброчинці доставили 3,5 тонн гречки, майже 11 тисяч яєць, 400 кг яловичини, 125 кг печива, 105 кг меду та 100 кг вершкового масла. Загальна вартість благодійної допомоги склала більше 60 тисяч гривень.

Також військовослужбовцям, які зараз несуть службу з охорони державного кордону, керівник Північного регіонального управління Ігор Токовий та начальник Чернігівського прикордонного загону Олександр Птиця вручили заохочувальні відзнаки.

Подякувавши за турботу, охоронці кордону запросили гостей до столу, де пригостили їх обідом, який приготували на польовій кухні. Завершилася зустріч вивантаженням продуктів харчування на склади та імпровізованим міні-концертом.

Загалом на сьогодні благодійна матеріальна допомога, що надійшла до Держприкордонслужби, в грошовому еквіваленті склала понад 2,7 мільйонів гривень. Крім того громадяни перерахували на рахунки відомства ще понад 2,6 мільйонів гривень.


Житомирянка.info

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини