Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:53:47

Жителі Житомирщини підтримали прикордонників Чернігівського загону

16.04.2014   08:53Агенцiя

Нещодавно співробітників Держприкордонслужби, що дислокуються на Чернігівщині, відвідала група підприємців з Житомирської області та представники громадськості.

руки

руки

По приїзді до місця призначення гості спочатку відвідали обладнаний прикордонниками блокпост та міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Грем’яч». Також вони ознайомилися з умовами несення служби правоохоронців. Після цього, в супроводі начальника Північного регіонального управління Ігоря Токового та керівників районної державної адміністрації та районної ради, гості вирушили до одного з прикордонних підрозділів.

Відвідувачі прибули не з порожніми руками, вони зібрали чималу гуманітарну допомогу, щоб підтримати загальнонаціональний рух з надання допомоги захисникам кордонів Батьківщини. Загалом до Чернігівського прикордонного загону доброчинці доставили 3,5 тонн гречки, майже 11 тисяч яєць, 400 кг яловичини, 125 кг печива, 105 кг меду та 100 кг вершкового масла. Загальна вартість благодійної допомоги склала більше 60 тисяч гривень.

Також військовослужбовцям, які зараз несуть службу з охорони державного кордону, керівник Північного регіонального управління Ігор Токовий та начальник Чернігівського прикордонного загону Олександр Птиця вручили заохочувальні відзнаки.

Подякувавши за турботу, охоронці кордону запросили гостей до столу, де пригостили їх обідом, який приготували на польовій кухні. Завершилася зустріч вивантаженням продуктів харчування на склади та імпровізованим міні-концертом.

Загалом на сьогодні благодійна матеріальна допомога, що надійшла до Держприкордонслужби, в грошовому еквіваленті склала понад 2,7 мільйонів гривень. Крім того громадяни перерахували на рахунки відомства ще понад 2,6 мільйонів гривень.


Житомирянка.info

 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини