Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 19:19:13

Громадська рада при УМВС змінює формат

04.04.2014   07:53

Шановні громадяни, у травні 2014 року закінчується термін роботи Громадської ради при УМВС. Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики" та відповідно до п. 8.2 Положення про Громадську раду при УМВС України в Чернігівській області, є необхідність створення нового складу Громадської ради при обласному міліцейському відомстві.

На останньому засіданні Громадської ради при УМВС України в Чернігівській області ініційовано розгляд питання щодо зміни керівництва дорадчого органу та активізації роботи на конкретних напрямах. Відповідні пропозиції доручено підготувати спеціально створеній робочій групі до складу якої увійшли:

1. Лепеха Алла Григорівна - директор Благодійна організація "Чернігівський жіночий правозахисний центр",
2. Едієв Тухан Аліханович директор Чернігівської міської громадської організації "Юридична клініка БОНА МЕНТЕ",
3. Петрова Тамара Іванівна Чернігівське обласне голова відділення ВГО "Громадський контроль",
4. Тарасов Віктор Володимирович виконавчий директор ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини»,
5. Трофимов Олександр Георгійович адвокат ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини».
Установчі збори з метою формування нового складу Громадської ради при УМВС України в Чернігівській області розпочнуться о 15:00 14 травня 2014 року. Збори відбудуться у приміщенні УМВС України в Чернігівській області за адресою: м.Чернігів, пр-т. Перемоги, 74.

Відповідно до п. 1.4 Положення про Громадську раду при УМВС України в Чернігівській області до складу Громадської ради можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, а саме громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації, органів самоорганізації населення та інших непідприємницьких товариств і установ тощо, легалізованих відповідно до законодавства України.

Кандидати для участі в установчих зборах надсилають поштою або передають особисто до УМВС України в Чернігівській області (м.Чернігів, пр-т. Перемоги, 74) документи, що зазначені у п. 8.4 та п. 8.5 Положення, а саме:

1. Заяву у довільній формі, за підписом уповноваженої особи керівного органу інституту громадянського суспільства.

2. Рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності).

3. Біографічну довідку делегованого представника інституту громадянського суспільства, довідку про відсутність судимості.

4. Копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства.

5. Інформацію про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останнього часу.

Організації, які вже мають своїх делегованих представників у складі Громадської ради та подавали повний комплект документів, можуть подавати тільки заяву про делегування свого представника.

Прийом заяв від представників інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах буде здійснюватись до 30 квітня 2014 року включно (до 17 годин 00 хв.).

До списку учасників установчих зборів включаються тільки представники інститутів громадянського суспільства, документи яких, подані для участі у Громадській раді, відповідають встановленим вимогам.

Контактні дані: телефон 619-803, e-mail cgz@ok.net.ua Коновченко Борис Миколайович.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини