Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:56:01

В Ічнянському районі міліція затримала підозрюваного у вбивстві

01.04.2014   08:04Агенцiя

Чоловік зізнався, що в ході конфлікту він побився з односельцем і кілька разів вдарив того по голові металевим прутом. Аби замести сліди, труп він утопив у колодязі. В неділю мешканці одного з невеликих сіл Ічнянського району, що на Чернігівщині, звернули увагу, що от вже декілька днів не показується на люди 42-річний чоловік, який час від часу допомагав їм по господарству.

Спочатку гадали, що він десь загуляв і скоро з'явиться, але після тижневого очікування громадяни почали самостійні пошуки. Довго ходити не довелося - в закинутому колодязі селяни виявили одяг зниклого, а згодом підняли звідти й тіло загиблого чоловіка зі слідами тілесних ушкоджень. Голова сільради викликав міліцію.

Як розповів начальник УМВС України в Чернігівській області Олег Демченко, прибулі на місце виклику працівники міліції слідчо-оперативної групи Ічнянського райвідділу внутрішніх справ та правоохоронці з обласного управління міліції почали спілкуватися з мешканцями села і з'ясовувати коло знайомств загиблого, проводити подворові обходи, збираючи будь-яку інформацію, яка могла б допомогти вийти на слід вбивці.

Дільничні інспектори та оперативники в першу чергу перевіряли тих, хто час від часу випивав разом із покійним або мав з ним конфліктні ситуації. Це дало свій результат.

Завітавши до однієї з садиб аби поспілкуватися з її господарем, правоохоронці звернули увагу на білизну у дворі. Серед іншого там сушилася занавіска зі слідами крові. Натомість у хаті були виявлені явні сліди крові на стінах, підлозі, а також на бетонній доріжці у дворі. Також було вилучено знаряддя вбивства - металевий прут зі слідами бурого кольору.

Під тиском незаперечних доказів чоловік зізнався, що 20 березня під час сварки він ударив по голові односельця, а потім, щоб приховати злочин, переніс труп до закинутої садиби, де і втопив його у колодязі.

На даний час підозрюваний в скоєнні тяжкого злочину затриманий. Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України - вбивство.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.