Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:16:54

З турботою про здоров’я працюючих громадян і членів їх сімей

07.03.2014   11:58Агенцiя

Обласним відділенням Фонду соціального страхування з тимчасової праці працездатності, за підсумками 2013 року, виконано одне із пріоритетних напрямків діяльності Фонду, а саме:

забезпечення санаторно-курортним та відновлювальним лікуванням застрахованих осіб в санаторно-курортних закладах, у тому числі  санаторіях-профілакторіях, участь у реалізації державних програм щодо оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення, реалізація інших законодавчо визначених напрямків позашкільного обслуговування дітей. На зазначені цілі у бюджеті обласного відділення Фонду було передбачено 55,6 млн. грн.

Видатки на санаторно-курортне та відновлювальне лікування склали 37 млн. 955 тис. грн. (із них 3 млн. 168 тис. грн. на придбання путівок до реабілітаційних відділень санаторіїв). За рахунок цих коштів було виділено 6026 путівок (5622 на санаторно-курортне лікування та 404 на відновлювальне лікування). Всі путівки застрахованими особами використані. У порівнянні з 2012 роком отримано на 1 177 санаторно-курортних путівок більше, також зросла в 5 разів кількість реабілітаційних путівок (404 путівки проти 82 у 2012 році).

Також 1200 осіб отримали оздоровлення за кошти Фонду у двох санаторіях-профілакторіях, що частково фінансуються з бюджету відділення Фонду. Витрати на їх часткове утримання склали 1 млн. 414 тис. грн., в тому числі 632 тис. грн. по санаторію-профілакторію Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д. Ушинського (оздоровлено 600 застрахованих осіб) та 782 тис. грн. по санаторію-профілакторію „Юність” Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г.Шевченка (оздоровлено 600 студентів).

За підсумками літньої оздоровчої компанії 2013 року за участю коштів Фонду, а це 10 млн. грн., що  на 2 млн. 674 тис.  грн. більше ніж за 2012 рік, оздоровлено 9016 дітей застрахованих осіб, що на 305 дітей (або на 3,5%) більше рівня минулого року (8711 осіб).
Водночас, з бюджету відділення Фонду було спрямовано 3 млн. 941 тис. грн. на часткове фінансування 27 дитячо-юнацьких спортивних шкіл фізкультурно-спортивних товариств „Динамо”, „Колос”, „Спартак” та „Україна”, де навчалося 7 692 вихованців.

Також, в рамках надання соціальних послуг, за кошти Фонду 93 490 дітей застрахованих осіб області були забезпечені новорічними подарунками, загальна вартість яких склала 2 млн. 241 тис. грн. Їх кількість збільшилась на 1 490 у порівнянні з 2012 роком.

Наразі, у відповідності до визначених завдань на 2014 рік, повним ходом іде забезпечення санаторно-курортним і відновлювальним лікуванням застрахованих осіб в санаторно-курортних закладах України. У розпалі і підготовка до літньої дитячої оздоровчої кампанії.

Прес-служба виконавчої дирекції
обласного відділення Фонду

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини