Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:16:02

Працювати разом, як одна злагоджена команда

24.02.2014   14:35

24 лютого, новообраний голова обласної ради Микола Звєрєв провів свою першу робочу нараду з посадовими особами виконавчого апарату обласного представницького органу.

На захід він також запросив представників засобів масової інформації.

На початку керівник подякував колишньому голові обласної ради Анатолію Мельнику та колишньому першому заступникові голи обласної ради Івану Коробці за плідну роботу та їх особистий внесок у збереження миру в регіоні під час загальнодержавної політичної кризи.

У свою чергу, Анатолій Мельник та Іван Коробка привітали Миколу Звєрєва з обранням на високу посаду та побажали йому успіхів у справі відстоювання інтересів усієї громади Чернігово-Сіверського краю.

Привітав новообраного керівника і заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. Він, зокрема, зауважив, що саме на плечі Миколи Звєрєва нині лягає ввесь тягар відповідальності, як єдиного легітимно обраного очільника області за майбутню долю Чернігівщини.

Голова обласної ради подякував за побажання і звернувся до працівників виконавчого апарату ради.

- Політична ситуація в державі свідчить про те, що наразі йде повне перезавантаження не лише влади, а всього українського суспільства. Вступаючи на цю відповідальну посаду, я хочу всіх запевнити, що йду не просто на службу в органи місцевого самоврядування, я йду сюди щоб служити людям, служити ідеї справжнього самоврядування громад, - сказав Микола Звєрєв.

У своєму виступі він також окреслив завдання, які ставить перед підлеглими. – Нині є одне ключове завдання – всім нам необхідно мобілізуватися і зробити все можливе, щоб стабілізувати ситуацію в регіоні, забезпечити життєдіяльність всіх установ, організацій і закладів, від яких залежить соціально-економічний розвиток області та правопорядок. Це ми можемо зробити лише разом, працюючи як одна злагоджена команда. Також Микола Звєрєв окреслив принципи роботи, яких мають дотримуватися працівники виконавчого апарату обласної ради при виконанні покладених на них обов’язків. Це: висока моральність, порядність та професіоналізм.

Користуючись нагодою, Микола Звєрєв звернувся також і до присутніх на нараді журналістів. Він закликав представників «четвертої влади» до об’єктивного висвітлення суспільно-політичних процесів на Чернігівщині та діяльності обласної ради зокрема.

Під час свого виступу Миколо Звєрєв також озвучив свій намір звернутися до Держави присвоїти посмертно жителю села Великі Осняки, що у Ріпкинському районі, Андрію Мовчану звання Героя України. Як відомо, молода людина загинула від вогнепального поранення 20 лютого, захищаючи учасників столичного Євромайдану від спроб «беркуту» силою розігнати мирний антиурядовий протест. 23 лютого відбулося поховання героя на його малій батьківщині. В траурній церемонії взяв участь і голова обласної ради.

Далі ранішня нарада проходила у звичайному робочому руслі. Керівник заслухав відповідальних за напрямки діяльності виконавчого апарату начальників відділів та управління комунального майна, дав відповідні вказівки та доручення.

По закінченню наради голова обласної ради Микола Звєрєв поспілкувався з пресою.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини