Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:15:00

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

21.02.2014   10:16

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 20 лютого по 08 годину 21 лютого 2014 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 6 пожеж, з яких 1 в житловому секторі та 5 інших. Загинула 1 людина.

1. Пожежа Ніжинський район, с. Хвилівка, СТ "Родничок" О 08 год. 36 хв. сталася пожежа дачного будинку Вогнем знищено покрівлю, перекриття та домашні речі, пошкоджено стіни. Ймовірна причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 50000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50000 грн. На місці пожежі виявлено рештки тіла невстановленої особи.

2. Пожежа в житловому секторі Бобровицький район, с. Ярославка О 10 год. 05 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено веранду, пошкоджено перекриття на площі 15 кв. м. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40000 грн.

3. Пожежа сміття м. Чернігів, вул. Воровського, 20 О 22 год. 20 хв. сталася пожежа сміття на відкритій території на площі 3 кв. м. Ймовірна причина - підпал. Збитку не нанесено.

4. Пожежа сміття м. Чернігів, вул. Бєлінського, 3 О 23 год. 15 хв. сталася пожежа сміття на відкритій території на площі 3 кв. м. Ймовірна причина - підпал. Збитку не нанесено.

5. Пожежа м. Чернігів, вул. Шевченка, 29 У 00 год. 53 хв. сталася пожежа вхідних дверей офісного центру. Вогнем пошкоджено 1 кв. м дверей. Власник та збитки встановлюються. Ймовірна причина - підпал. Врятовано матеріальних цінностей на суму 150000 грн.

6. Пожежа Куликівський район, с. Горбове У 00 год. 55 хв. сталася пожежа неексплуатуємої господарчої будівлі. Власник встановлюється. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни та перекриття. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 4000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 20000 грн.


Інші повідомлення:

О 09 год. 30 хв. від чергового лінійного відділу міліції надійшло повідомлення про можливу наявність вибухового пристрою у вагонах електропотягу № 843 сполученням "Ніжин-Київ-Волинський", який знаходився на 12 колії Київського парку станції м. Ніжин. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 16 ДПРЧ м. Ніжин (1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу). Затримка руху електропотягу склала 7 год. 30 хв.

Протягом доби техніка від ДП "Чернігівський облавтодор" для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах області не залучалася. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.
 

Останні новини Чернігівщини

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.