Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:22:25

Кілометровий затор утворився на трасі Чернігів-Київ під Кіптями

19.02.2014   14:33

Кілометровий затор утворився на трасі Чернігів-Київ під селом Кіпті Козелецького району Чернігівщини.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила заступник начальника відділу кадрового забезпечення та профілактичної роботи управління ДАІ в Чернігівській області Олена Царюк.

"У Кіптях підрозділи ДАІ стримують потік транспорту у бік Києва. У результаті там утворилася пробка протяжністю близько кілометра", - сказала вона.

За словами Царюк, транспорт на Київ не пропускають у зв'язку з обмеженням в'їзду в столицю. Проїхати дозволяють лише тим, у кого є невідкладна причина і докази цього: направлення на медичну консультацію чи лікування, квитки на літак чи потяг тощо.

Пости ДАІ стоять також біля автомобільних мостів через Десну на виїздах із Чернігова. Вранці вони не пропускали автівки, посилаючись на огляд мостів вибухотехніками - нібито через інформацію про замінування.

Зараз виїхати з Чернігова можна, проте інспектори ДАІ зупиняють водіїв і попереджають, що далі їм доведеться стояти в заторі. Вони пропонують громадянам утриматися від поїздок у столицю без нагальної потреби.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/kilometroviy_zator_utvorivsya_na_trasi_chernigiv_kiiiv_pid_kiptyami_1909838

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини