Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:59:04

В Чернігові міліція затримала неповнолітніх, які підозрюються у двох вбивствах та інших тяжких злочинах

17.02.2014   17:19

Оперативники карного розшуку затримали групу молодиків, які протягом кількох тижнів скоїли два вбивства та ряд інших злочинів на території міста.

Як розповів журналістам під час прес-конференції начальник УМВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик, протягом останніх тижнів Черніговом поповзли чутки, що в місті орудує маніяк. Йому приписувалися два останні вбивства, скоєні у вечірній час.

Головний міліціонер Чернігівщини заявив, що працівники Чернігівської міліції затримали трьох неповнолітніх, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні двох вбивств та чотирьох розбійних нападах, в тому числі й на місцевого журналіста Олександра Ясенчука. Четвертий учасник групи не затримувався через його малолітній вік, він 2001 року народження.

У затриманих вилучені знаряддя вбивства та речі, які належали потерпілим. Як пояснили самі молодики, злочини вони скоювали, щоб дискредитувати органи внутрішніх справ та показати їх неспроможність охороняти громадський порядок.

Олександр Михайлик розповів, що у причетності до скоєння тяжких злочинів підозрюються неповнолітні віком від 12 до 17 років. Підлітки є активними учасниками Євромайдану Києва та Чернігова. Останній раз вони брали участь у акції в Чернігові безпосередньо перед затриманням, у неділю.

Зараз триває робота по даних злочинах, адже список кривавих діянь, до яких причетні підлітки, може поповнитися. Наразі підозрювані дають правдиві свідчення.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.