Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:37:58

Cьогодні свято тих, хто кохає, тих, хто зумів зберегти свої почуття попри всі труднощі, і тих, у кого доленосна зустріч іще попереду

14.02.2014   10:23Агенцiя

День святого Валентина став для українців доброю культурною традицією і нагодою зайвий раз «впасти» в романтику.

Втім, сьогодні іще одне свято, яке трохи загубилося за справами сердечними – День комп’ютерника. І останнім часом ці два свята чудово співіснують, а знайомства з допомогою комп’ютера уже давно не дивина.

Надія М’якшило і Хасан Кар’ягді поки не розуміють мову одне одного й у спілкуванні обходяться англійською. Але для почуттів є інша інтернаціональна мова, яка не потребує слів, – мова кохання. Нею вони заговорили півроку тому… Вона – викладач із Чернігова, він – готельний працівник з Туреччини. Випадково познайомилися в Інтернеті, і ось 15 лютого – весілля. Хотіли побратися у День закоханих, але не втислися у неймовірну чергу в РАГСі. «Байдуже — каже Надя, — у нас кожен день — день закоханих»

Кохання Надії і Хасана – з першого погляду, але з передісторією. Бо до «живої» зустрічі вони щоденно по декілька годин «висіли» у Скайпі. А перед тим першим поглядом, який трапився у турецькому аеропорту, їм було і хвилююче, і страшно.

Незважаючи на різницю культур, окрім кохання, між ними ще багато спільного. Наприклад, здоровий спосіб життя. Погляди на звичайні людські цінності…

Жити молодята поки-що будуть на дві країни. У нашій Хасанові сподобалися українська теща – її він кличе мамою, український борщ і не сподобалась українська зима. Але головне у цій історії – йому сподобалася українська Надія.


http://chodtrk.com.ua/?p=13268

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.