Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:45:54

Чернігів. Працювали злагоджено, сумлінно й відповідально

31.01.2014   13:57Агенцiя

28 січня відбулася розширена колегія Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, на якій ішлося про фінансово-господарську діяльність підприємств Чернігівського ОУЛМГ за 2013 рік.

У роботі колегії взяли участь директори, головні лісничі та голови профспілкових комітетів держлісгоспів.

З доповіддю, в якій аналізувалася діяльність сіверських лісівників у минулому році, виступив Валерій Лозицький, начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

В обговоренні взяли слово: директор ДП «Остерське ЛГ» Юрій Кравчук, директор ДП «Корюківське ЛГ» Петро Погребняк, директор ДП «Прилуцьке ЛГ» Андрій Данько, а також голови профспілкових комітетів — Олександр Балабан (ДП «Ніжинське ЛГ» та Олександр Проява (ДП «Холминське ЛГ»).

На цій колегії групі лісівників було оголошено подяки та вручено грамоти і вимпели «Кращий за професією». Звичайно, всі відзначені отримали грошові премії.
• «Кращий керівник структурного підрозділу» — ПРИМАК Юрій Олексійович, лісничий Мринського лісництва державного підприємства «Ніжинське лісове господарство».
• «Кращий майстер» — РЕВКУН Олександр Ігорович, майстер лісу Чудівського лісництва державного підприємства «Добрянське лісове господарство».
• «Кращий робітник на лісосічних роботах» — АКУЛЕНКО Микола Павлович, звалювальник лісу Кіровського лісництва державного підприємства «Новгород-Сіверське лісове господарство».
• «Кращий робітник на лісогосподарських роботах» — ЖУРАВЛЬОВА Раїса Миколаївна, робітниця по догляду за лісовими культурами Остерського лісництва державного підприємства «Остерське лісове господарство».
• «Кращий водій на вивезенні деревини» — ПОТАШНИЙ Володимир Анатолійович, водій ремонтно-транспортного цеху державного підприємства «Корюківське лісове господарство».
• «Кращий тракторист-машиніст» — БІЛОУС Віктор Іванович, тракторист Машівського лісництва державного підприємства «Семенівське лісове господарство».
• «Кращий верстатник» — КУБРАК Анатолій Данилович, верстатник цеху переробки деревини державного підприємства «Холминське лісове господарство».

Після колегії відбулася прес-конференція начальника Чернігівського ОУЛМГ Валерія Лозицького для місцевих засобів масової інформації та центральних газет, акредитованих у Чернігівській області.


За повідомленням прес-служби Чернігівского ОУЛМГ

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини