Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:59:21

Народний депутат контролює, щоб кожна копійка дійшла адресата

16.01.2014   11:28Агенцiя

Під час фіналу конкурсу «Годівничка для птахів», який організував Благодійний фонд «Поліський оберіг», відбулася ще одна подія.

Голова наглядової ради фонду Владислав Атрошенко вручив зібрані волонтерами кошти батькам двох дівчаток: Єви Голубєвої та Надії Корюковець, які зверталися по допомогу до Благодійного фонду

Небайдужі поклали до скриньок та переказали на банківські рахунки 9966 гривень 61 копійку для Єви та 13739 гривень 17 копійок Надійці Корюковець. Всі кошти були передані до рук батькам.



Вкотре народний депутат, голова наглядової ради Благодійного фонду «Поліський оберіг» Владислав Атрошенко наголосив: «Кожна копійка йде адресату – я несу за це особисту відповідальність».



Волонтери фонду продовжують роботу – допомагають тим, хто цього потребує і надають можливість усім небайдужим долучитися до благородної справи благодійності. Адже робити добро – легко!

atroshenko.com.ua

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.