Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:36:49

Ніжин змінює назву міста на "Прилуки". ФОТО

28.12.2013   11:27Агенцiя

Одним розчерком балончика з фарбою Ніжин змінив свою назву. Тепер наше місто зветься Прилуками. Принаймні про це повідомляє дорожній знак при в'їзді в місто.

Хтось білою фарбою замалюв «стару» назву Ніжина. Поверх, жирними літерами, написав «Прилуки».

Жителі прилеглих будинків, які мешкають поблизу молокозавода та «новоствореного» знаку здивовані й кажуть, що не бачили коли й хто це вчинив і коли вони стали не ніжинцями.

Ще вчора знак на в’їзді в місто мав свою історичну назву. Але зранку місто стало називатись Прилуками.

Багато хто вважає, перейменування міста логічним кроком. Останнім часом місто Прилуки все більше входить в життя Ніжинців. Керівні посади аппарату виконкому та комунальних підприємств займають саме жителі Прилук. Прибутковий бізнес переходить до прилуцьких бізнесменів та депутатів.

Тепер найприбутковіше комунальне підприємство ДП «Критий ринок Прогресс» наразі є на порядку денному про передачу в оренду приватній структурі. Хто керуватиме цією структурою, вгадали?

Тож, той факт, що хтось перефарбував табличку на в’зді у Ніжин на «Прилуки», можна розцінити як виправлення прикрої помилки в назві міста власними силами. Мабуть, для того, щоб це зробили комунальні служби, повинна проголосувати Прилуцька міська рада.


http://www.uezd.com.ua/page/nizhin-zminyuye-nazvu-mista-na-priluki.html

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини