Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:11:20

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

21.12.2013   10:18

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 19 грудня по 08 годину 20 грудня 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 3 пожежі, з яких 1 на об'єкті, 2 в житловому секторі.

1. Пожежа на об'єкті м. Чернігів, вул. Кітіцина О 09 год. 41 хв. сталася пожежа побутового приміщення в складській будівлі. Вогнем знищено майно, пошкоджено стіни та перекриття на площі 35 кв.м. Ймовірна причина - коротке замикання електромережі. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 300 000 грн.

2. Пожежа в житловому секторі Городнянський район, с. Івашківка О 21 год. 55 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі Бахмацький район, м. Батурин, вул. Щорса О 00 год. 52 хв. сталася пожежа літньої кухні. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, частково пошкоджено стіни. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

Виявлення та знищення ВНП

19.12.2013 року о 13 год. 50 хв. на відкритій території біля с. Сухополова, Прилуцького району було виявлено 34 артилерійські снаряди калібром 75 мм часів ВВв. Місце знахідки охороняється співробітниками Прилуцького МВ УМВС України в області. Знищення даних ВНП планується здійснити групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП УДСНС у Чернігівській області 20.12.2013 року.

Інші повідомлення:

Протягом чергової доби для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах Чернігівської області від ДП "Чернігівський облавтодор" було задіяно 34 одиниці спеціальної техніки та 42 працівника. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини