Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:49:50

Територіальне управління “Північ” завершило осінню призовну кампанію, призвавши до лав Збройних Сил та інших військових формувань України 3 тисяч осіб

25.11.2013   12:16

В обласних військових комісаріатах, що підпорядковуються Територіальному управлінню “Північ” Сухопутних військ ЗС України, завершився цьогорічний осінній призов громадян до лав Збройних Сил та інших силових структур України.

За словами начальника центру особового складу Територіального управління “Північ” полковника Ігоря Тищенка, під час призовної кампанії «Осінь–2013» обласними військовими комісаріатами було призвано 3 тисячі осіб. З них до Збройних Сил України було призвано 1.616, до Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України – 1.084 та Державної спеціальної служби транспорту – 300 юнаків.

– Військові комісаріати, завдання виконали в повному обсязі. Ми відібрали тих, хто дійсно бажав служити у війську, – зазначив полковник Ігор Тищенко.

Керівник центру особового складу органу військового управління відзначив злагоджену роботу під час призову колективів Харківського, Житомирського та Київського обласних військових комісаріатів. Саме вони відправили у війська найбільшу кількість призовників з областей що входять до зони відповідальності Територіального управління «Північ».

Крім того, полковник Ігор Тищенко відзначив відмінну роботу офіцерів, якi безпосередньо відповідали за призов. Серед кращих він назвав полковника Юрія Калгушкіна, підполковників Дмитра Гедза, Василя Лисенка, Сергія Бойка, Сергія Шатило та Віктора Лузана, майорів Станіслава Булаву, В’ячеслава  Сацюка, Олексія Костіна та Олексія Юрчука.

З метою навчання та виховання молодого поповнення, збереження життя і здоров’я юнаків, запобігання правопорушенням полковник Ігор Тищенко звернув увагу офіцерів, що відповідають за призов, на необхідність тримати на контролі діяльність всіх підрозділів, де проходитимуть службу юнаки, призвані підпорядкованими комісаріатами.

Загалом, під час весняної та осінньої призовних кампаній у 2013 році, підпорядкованими обласними та районними військовими комісаріатами Північної України на строкову військову службу призвано близько 7 тисяч юнаків.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини