Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:27:38

Порушник митних правил сплатить майже 100 тисяч гривень штрафу за незаконне ввезення в Україну червоної ікри

14.11.2013   15:28

Апеляційний суд погодився із позицією прокуратури Чернігівської області і відхилив апеляційну скаргу мешканця області, притягнутого постановою Новозаводського районного суду до адміністративної відповідальності за незаконне ввезення в Україну кількох центнерів червоної ікри.

Нагадаємо, що 5 вересня поточного року на митному посту «Сеньківка» під час огляду митниками автомобіля вказаного громадянина, який в’їхав в Україну з території Російської Федерації, було виявлено 244 кг незадекларованої червоної ікри в банках та пластикових бочках. Згідно висновків товарознавчої експертизи, вартість делікатесу склала майже 100 тисяч гривень.

За постановою суду першої інстанції від порушника притягнуто до адмінвідповідальності за ст. 472 Митного кодексу України з накладенням на нього штрафу у розмірі майже 100 тисяч гривень з конфіскацією на користь держави об’єкту митного правопорушення — 244 кілограмів ікри.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.