Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:52:09

У Мені прогримів "ГРОМ"

21.10.2013   18:00Агенцiя

19 жовтня 2013 року у кінотеатрі м. Мена відбувся молодіжний культурно-масовий захід «Los Menos Rock Mission».

Організатором заходу виступила ГО «ГРОМ» за фінансової та інформаційно-технічної підтримки МГО ЦПМ «Апельсин».

Мета заходу: розвиток альтернативної та рок-музики в м. Мена. Відповідно, що основним дійством було виступ рок-груп з Чернігова, Мени та Корюківки. Своєрідне звучання інструментів, оригінальні вокали, дружня атмосфера не залишили байдужими понад 250 глядачів, які відвідали концерт.

Тексти композицій, в яких відображались любов до української  землі, громадянське ставлення до подій, які відбуваються в нашій молодій  державі, спонукали глядачів до переосмислення власних поглядів та відповідальності за розвиток й долю України.

У виступах гуртів була й  лірика. Особливе захоплення й здивування викликав гурт «Папірус» (м. Чернігів), який своїм мелодійним звучанням  та лірикою завоював дівочі серця. Ось рядок однієї з композицій:

«Любить можно и жаренную картошку…»
«Кохати – дівчину і рок-музику».

Нагадуємо, що даний захід  відбувався в рамках проекту «Інституційна  та фінансова стабільність громадських  організацій Чернігівської області» за фінансової підтримки Національного  фонду розвитку Демократії (США), а  також за сприяння Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації.

На протязі трьох місяців  ініціативна група «ГРОМ» приймала участь у циклі семінарів-практикумі. Упродовж всього циклу семінарів активісти «ГРОМу» ознайомилися з українським законодавством що регулює діяльність громадських організацій,  опанували навички фандрейзингу, стратегічного планування. Результатами навчання стали: офіційна реєстрація ГО «ГРОМ», проведення культурно-масового заходу у своєму регіоні, з яким вони успішно впорались.

«Бажаємо засновникам  організації великих звершень в  громадському та культурному житті  м. Мена» - наголошує керівник проекту «Молодь Чернігівщіни – авангард демократичних змін в Чернігівському регіоні» Станіслав Тавлуй-бей Придеснянський.

Фото: Яна Сингер, Дмитро Лук’янов
Дмитро Лук’янов
Менеджер по зв’язкам з  громадськістю
МГО ЦПМ «Апельсин»

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.