Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 14:58:06

На Чернігівщині стартувала осіння призовна кампанія

08.10.2013   14:31

У військових комісаріатах північних областей України стартувала цьогорічна осіння призовна кампанія.

Сьогодні, 8 жовтня, в обласних військових комісаріатах, підпорядкованих Територіальному управлінню “Північ“Сухопутних військ ЗС України, відбулися перші відправки до війська загальною кількістю 95 призовників.

Так, зі збірного пункту Чернігівського обласного військового комісаріату до військових частин Повітряних Сил ЗС України та внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України, дислокованих у Василькові та Донецьку відповідно, відправлено 33 юнаків.

Крім цього з Черкаського обласного збірного пункту 10 юнаків відправлено на службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ до Запоріжжя. Команда у кількості 19 чоловік відбула у військові частини Сухопутних військ ЗС України, що дислокуються у райцентрі Біла Церква Київської області.

Також сьогодні до військових частин Збройних Сил України відбули 23 призовника з Харківщини та 10 юнаків з Сумської області.

Як повідомив старший офіцер центру особового складу Територіального управління “Північ” підполковник Сергій Бойко усі працівники військкоматів готові до відправок призовників у війська. Щоденно на кожній обласній призовній дільниці проходять медичне обстеження близько 70 молодих людей.

– В обласних військових комісаріатах для повноцінної роботи військово-лікарської комісії створені всі належні умови, підібрані кращі фахівці медичних установ обласних центрів та здійснюється забезпечення призовників гарячою їжею під час перебування їх на збірних пунктах, – повідомив офіцер.

Варто зазначити, що цієї осені з семи областей України, що входять до зони відповідальності Територіального управління “Північ”, на строкову військову службу буде відправлено 3 тисячі юнаків.

Олег Сушинський

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини