Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:27:42

Близнята Владислав та Мирослава Яковенки поїхали на реабілітацію

02.10.2013   14:40Агенцiя

Волонтери МГО ЦПМ “Апельсин” спільними зусиллями з батьками близнят зібрали благодійні кошти серед громади м. Чернігова на реабілітацію дітей в центрі “Здоров’я” (Донецька область).

Як повідомлялося раніше, до офісу МГО ЦПМ “Апельсин” звернулась Яковенко Світлана Миколаївна з проханням допомогти зібрати кошти на реабілітацію своїх дітей – Владислава та Мирослави. Близнятам 12 років, діагноз – ДЦП важкого ступеня.

З червня по вересень 2013 року було зібрано 5 207,23 грн. З них 4 800 грн. було направлено на рахунок ТОВ “Реабілітаційний центр “Здоров’я”, а 407,23 грн. – рішенням організації було направлено на користь нового реципієнта Рубана Дмитра, оскільки підліток потребує термінового лікування.

Висловлюємо щиру подяку волонтерам акції, а також всім благодійникам м. Чернігова, які в скрутні економічні часи залишають в своєму серці місце для співчуття, милосердя та щедрості! Саме завдяки невеликим пожертвам, однак великій кількості чернігівських благодійників, діти отримали можливість пройти курс реабілітації.

Акція фінансується Фундацією імені князів-благодійників Острозьких в рамках програми “Банк добрих справ” ініційованої “Укргазбанк”.


Дмитро Лук’янов, Менеджер по зв’язкам з громадськістю МГО ЦПМ “Апельсин”

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей