Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 20:07:43

Міліція закликає громадою відправити гральні автомати на звалище

25.09.2013   08:51Агенцiя

Працівники міліції Чернігівської області продовжують вести наполегливу роботу з протидії незаконному гральному бізнесу, осередки якого, попри законодавчу заборону цього виду діяльності, періодично виникають у різних населених пунктах області.

Загалом від початку  року на Чернігівщині припинена діяльність 18 гральних закладів, де надавалися послуги азартних ігор. Вилучено майже 200 автоматів, півсотні комп’ютерів-симуляторів, 3 сервери та грошові кошти в сумі близько 15 тисяч гривень.

Успіх цієї роботи великою мірою залежить від небайдужості громадян. Кожен житель Чернігівщини повинен виявляти чітку громадянську позицію та, якщо йому відомі подібні факти протизаконної діяльності підпільних гральних закладів, повідомляти про це до міліції для вжиття заходів щодо припинення кримінального бізнесу.

Вся надана інформація буде перевірена та задокументована. В разі її підтвердження до порушників закону вживатимуться відповідні заходи, винні будуть притягнуті до відповідальності.

Міліція закликає всіх небайдужих жителів Чернігівщини до спільної боротьби з тим злом, що його несуть у собі підпільні осередки грального бізнесу. Якщо вам відомі подібні факти, просимо повідомляти за телефонами довіри: УМВС України в Чернігівській області — (0462) 619-102, Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області — (0462) 619-814. Жодне з ваших повідомлень не залишиться без належного реагування.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.