Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:32:52

Прикордонники не пропускатимуть тварин без документів

24.09.2013   17:17Агенцiя

Північне регіональне управління Державної прикордонної служби України інформує! Північне регіональне управління Державної прикордонної служби України інформує!

З 20.00 25 вересня 2013 року тимчасово призупинено рух транспорту у місцевих пунктах пропуску через державний кордон України з Російською Федерацією і Республікою Білорусь до особливого розпорядження. На ділянці Північного регіонального управління такі місцеві пункти пропуску функціонують в населених пунктах Деревини, Ільмівка, Добрянка, Кам’янка на Чернігівщині; Переброди, Вичівка на Рівненщині, Тур, Гута на Волині.

Ці обмеження пов’язані із складною ситуацією, яка склалася на території Російської Федерації та Республіки Білорусь щодо збудника африканської чуми свиней. З метою недопущення занесення в Україну небезпечної хвороби та на виконання пункту 6 протоколу № 53 засідання Кабінету Міністрів України від 11 вересня 2013 року усі транспортні засоби, які намагатимуться перетнути українсько-російський та українсько-білоруський кордон у місцевих пунктах пропуску, які необлаштовані спеціальними обладнанням для обробки та утилізації, будуть скеровуватись у найближчі пункти пропуску через державний кордон для міжнародного та міждержавного сполучення для проходження визначених законодавством видів контролю.

На ділянці Північного регіонального управління можна перетнути українсько-російський кордон в наступних пунктах пропуску: Грем‘яч, Миколаївка, Сеньківка;

українсько-білоруський кордон в наступних пунктах пропуску: Сеньківка, Нові Яриловичі, Славутич, Вільча, Виступовичі. Майдан Копищанський, Городище, Прикладники, Дольськ, Самари, Доманове, Піща, Пулемець.

В цей період обмежується перевезення продукції тваринництва без відповідних документів.

Додаткову інформацію з данного питання можна отримати в Міністерстві агрополітики та Держветфітослужбі.

Віктор Вирва

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.