Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:43:08

Керівники області привітали працівників лісу

12.09.2013   17:23

12 вересня голова обласної ради Анатолій Мельник та голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко взяли участь в урочистостях з нагоди Дня працівників лісу, які відбулися в Семенівському районі.

Керівники області, району та очільники лісових господарств Чернігівщини побували в ДП «Семенівський лісгосп». Тут вони оглянули сучасну техніку та зразки продукції, які виготовляють в держлісгоспі з дарів лісу. Поважні гості відвідали шкільне лісництво, де відбулася екскурсія «Екологічною стежкою» та поспілкувалися з учнями.

Після ознайомлення з роботою одного з кращих лісогосподарських підприємств Чернігівщини відбулися урочисті збори. Звертаючись до учасників заходу, голова обласної ради Анатолій Мельник зазначив, що той вагомий природний фактор, що наша область – лісовий край,  значною мірою зумовлює виробничу та соціальну інфраструктуру регіону, характер навколишнього середовища.

За словами керівника, обласною радою прийнято регіональну Програму комплексного розвитку лісового господарства Чернігівщини до 2015 року. Мета якої – визначення основних напрямків збалансованого розвитку лісового господарства області.

– Працівники лісового господарства – мудрі, дбайливі і виважені господарі, користуються заслуженою довірою та авторитетом серед жителів Чернігівщини. Про це свідчить той факт, що багатьох представників галузі люди обирають депутатами до місцевих рад різних рівнів, делегуючи повноваження по вирішенню найбільш актуальних проблем розвитку територіальних громад, – зазначив Анатолій Мельник і за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята - Дня працівників лісу вручив Почесні грамоти і відзнаки обласної ради майстру лісу  Лосківського лісництва державного підприємства «Новгород-Сіверське лісове господарство» Михайлу Ворожбиті, водію Ново-Яриловицького лісництва державного підприємства «Добрянське лісове господарство» Олександру Глушаку, трактористу Семенівського лісництва державного підприємства «Семенівське лісове  господарство» Миколі Газуку, лісничому Ладанського  лісництва державного підприємства «Прилуцьке лісове господарство» Олександру Шашкову.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко і вручив Почесні грамоти, відзнаки та цінні подарунки передовикам виробництва держлісгоспів області.

Відбувся святковий концерт.

Фото Е. Асмаковського

 

Останні новини Чернігівщини

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION