Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:09:09

Ніжинський район: ліквідовано дві пожежі, які виникли внаслідок короткого замикання електропроводки пральних машин. ФОТО

02.09.2013   14:15

1 вересня о 12:20 у м. Ніжин до міськрайонного відділу Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вулиці Комунарів.

Оперативно через 4 хвилини на місце події прибуло відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини. Майже за півтори години пожежу було остаточно приборкано, в ході чого врятовано помешкання та матеріальних цінностей на суму 70 тис. грн.

В результаті пожежі пошкоджено підсобне приміщення, перекриття та домашні речі.

Того ж дня о 13:06 у Ніжинському районі сталася пожежа літньої кухні одного з приватних помешкань у с. Бобрик. До місця пригоди за 20 хвилин прибув пожежно-рятувальний підрозділ з м. Ніжин.

Завдяки оперативним діям рятувальників, пожежу було швидко ліквідовано та не допущено її розповсюдження на житловий будинок. Врятовано матеріальних цінностей на суму  80 тис. грн. Вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі, пошкоджено стіни.

За попередніми даними, в обох випадках причинами виникнення  пожеж стало  коротке замикання в електромережі пральних машин.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини